April 30, 2014

Hoş Geldin Oğlum


17 Nisan 2014 de saatler 22:53 ü gösterirken bir kez daha baba oldum.

Biz Türklerde vardır ya,  "erkek adamın erkek evladı olur" sözü. Şimdiye kadar "erkek adamın erkek damadı olur"  diyip kendimi avutuyordum.  Şaka bir yana sağlıklı oldukdan sonra cinsiyetin hiç bir önemi yok.  Eşimin hamileliğinde erkek olduğunu öğrendiğim zaman bile klasik kız babasına göre sanki daha biraz daha göğsüm kabarmadı. Belki de kız olmasını istiyordum. Alya’nın bana yaptığı şirinliklerden, o sevgiyle sarılmasından dolayı. Dedim ya hiç önemi yoktu benim için, tek önemli etken sağlıklı olmasıydı. Ama eşim Gözdeyle allahın sevgili kullarındanız sanırım. İnşallah bu şanslılığımız devam ederde, hayatımız boyunca hem kız, hem erkek sevgisini sonuna kadar yaşarız.

April 08, 2014

Bugün seçim olsa kim kazanır ? Cevap MASLOW’da

Bugün seçim olsa kim kazanır ? Cevap MASLOW’da

Bugün seçim olsa kim kazanır sorusuna ne siyaset bilimciler, nede politika uzmanları cevap veremez. 10 gün önceki yerel seçimlerde de verdikleri cevap yanlış çıktı.

Özgürlükler kısıtlanacak, rüsvet, yolsuzluk, milyar dolarlar havada ucuşacak, bukadar etkene rağmen ancak gelişmiş ülkelerde iktidar değişir. Bizde ne iktidar değişir ne de düzen değişir.