December 11, 2013

Tebrikler CimBom, Tebrikler Fedakar Taraftar...

Dün çok yoğun olmasa da kar yağışı nedeniyle 30. dakika da bugüne ertelenen karşılaşmada Galatasarayımız  İtalyan devi Juventus'u 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükseldi. Bugünde yağan kardan dolayı balçık, patates tarlası 

görüntüye dönen sahadaki müthiş mücadeleden 85. dakikada  Wesley Sneijder’in galibiyeti getirin golüyle Galatasaray aslanlar gibi çıktı.



Bu müthiş galibiyet için hernekadar Galatasay’I tebrik etsem de, tebrik ve takdir edilmesi gereken fedakar Galatasaray Taraftarını da unutmamak gerekli.

Dün soğuk ve kara ragmen 50 bin Galatasaray Taraftarı tribündeydi. Maçın ertelenmesi ile dün evlerine gecce geç saatte vardılar. Dün hakemlerden ve Uefa’dan yapılan açıklamalar maçın bugün 15:00 da oynananacağı yönündeydi ancak nihai karar bugün 13:00 da verilecek olmasına karşın, büyük fedakarlıkla 30 bin GS taraftarı, işine gücüne, soğuğa kara kışa bakmadan yine gönül verdiği Galatasary’I desteklemek için tribündeydi. Allahdan Galatarasayımız da bu fedakarlığa yakışan bir mücadele verdi ve galibiyeti armağan etti.

Teşekkürler Galatarasay’ım.
Teşekkürler Galatarasaylı fedakar taraftarlarımız.

Dip Not:Galibiyet sonunda GS hisseleride %6 ya yakın bir artış göstermiş. Hem GS kazandı, hemde GS güvenen yatırımcılar...

No comments:

Post a Comment